• Slotenmakerstraat 6
    2672 GD Naaldwijk
  • 0174 - 792288

Over deWestlandse Pensioen en Hypotheekspecialist

  1. Home
  2. Over ons
image description

Andries van Akelijen


Oprichter WHPS

Persoonlijke aandacht, service, kwaliteit en advies op maat.Daar draait het om bij de Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist

Aan het roer van het onafhankelijke bureau staat adviseur Andries van Akelijen. Als adviseur op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioen denken we graag mee over uw toekomst. Met meer dan 10 jaar ervaring neemt Andries graag plaats op de stoel van de klant en behartigt hij uw belangen van A tot Z.

Als adviseur verliezen we uw wensen niet uit het oog. We hechten dan ook veel waarde aan een integer adviestraject waarbij u als klant onderdeel bent van onze oplossing. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek komt uw maximale hypotheekbedrag, ook wel uw leencapaciteit, aan de orde. U weet dus meteen waar u aan toe bent.
Het adviesbureau hanteert vaste tarieven . “Bij ons weet u vooraf exact wat de kosten zijn. Daarnaast nodigen wij u altijd uit voor een gratis kennismakingsgesprek. U krijgt dan direct een goed beeld van uw maximale leencapaciteit. Verder zijn wij niet gebonden aan bepaalde banken of verzekeraars. Voor een onafhankelijk en betrouwbaar advies bent u dan ook bij ons aan het juiste adres!”
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak voor ons eerste vrijblijvende gesprek. Ook voor complexe dossiers staan we op werkdagen tot 20.00 uur voor u klaar.
“Na werkzaam te zijn geweest bij grote banken en verzekeraars was het in 2013 tijd voor mijn eigen kantoor. Met de Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist heb ik een duidelijke visie: eerlijk en helder advies geven.”