• Slotenmakerstraat 6
    2672 GD Naaldwijk
  • 0174 - 792288

OnafhankelijkPensioenadvies

  1. Home
  2. Pensioenadvies

PensioenadviesOmdat het verstandig is om nu stil te staan bij later.

Naast advies over hypotheken en verzekeringen, kunt u ook bij de Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist terecht voor gedegen en verantwoord pensioenadvies. Van AOW, lijfrente tot het ZZP pensioen. Wij adviseren ondernemers, DGA’s en particulieren maar ook ondernemersraden. Dus klop met uw collectieve of individuele vraag gerust bij ons aan. Het eerste gratis gesprek is geheel vrijblijvend.

Samen kijken we hoe het vervolgtraject eruitziet. Reken sowieso op een hoogwaardig pensioenadvies waarbij uw wensen centraal staan.

GratisPensioen adviesgesprek

Maak een afspraak


AOW

Wilt u weten welk basispensioen u krijgt als u de AOW-leeftijd hebt bereikt? We berekenen aan de hand van de jaarlijks geïndexeerde bedragen hoeveel AOW u dadelijk ontvangt. U krijgt immers alleen AOW over de daadwerkelijk in Nederland als ingezetene ingeschreven jaren. U kunt uw AOW-uitkering aanvullen met een lijfrente-uitkering.

Lijfrente

Met een lijfrentepolis kunt u een aanvullend pensioen opbouwen. U gaat deze pensioenverzekering, die bestaat uit een reeks vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen, op individuele basis aan. Wij kunnen voor u berekenen wat uw mogelijkheden zijn. U kunt namelijk een lijfrente in verschillende vormen afsluiten. Denk hierbij aan zowel banksparen als verzekerde regelingen. Neem contact op als u meer wilt weten.

ZZP Pensioen

Bent u zzp’er en denkt u dat een pensioen onbetaalbaar is? De Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist bewijst het tegendeel. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden. Zo is er het ZZP pensioenfonds maar uiteraard kunt u het ook gewoon zelf doen. We vertellen er graag meer over in een persoonlijk gesprek zodat u als zzp’er ook op uw oude dag onbezorgd kunt genieten.

Nabestaanden pensioen

Een nabestaandenpensioen is een onderwerp waar we niet graag over praten. Maar toch is het handig om hierover na te denken. Dat u weet welke uitkering uw nabestaanden krijgen als u overlijdt. U wilt toch ook dat de achterblijvers een goed leven hebben? Het zou bijvoorbeeld niet fijn zijn als uw partner op stel en sprong de woning moet verkopen. Er zijn verschillende nabestaandenpensioenen die zorgen voor financiële zekerheid. We leggen de mogelijkheden graag uit.
Genieten van uw oude dag? Duik met de Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist in uw toekomst.