• Slotenmakerstraat 6
    2672 GD Naaldwijk
  • 0174 - 792288

Onafhankelijk Hypotheekadvies in Heenweg

  1. Home
  2. Hypotheekadvies

Hypotheekadvies in HeenwegSnel advies voor de lange termijn

Het afsluiten van een hypotheek kan een pittige opgave zijn. Het gaat om een langetermijnbeslissing met een contract voor gemiddeld 30 jaar. Dat is nogal wat! Misschien vraagt u in uw omgeving waar anderen voor kiezen en zoekt u op internet naar informatie. Dat vergt veel van uw tijd. De Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist neemt dit werk graag voor u uit handen.

Als adviseur verliezen we uw wensen niet uit het oog. We hechten dan ook veel waarde aan een integer adviestraject waarbij u als klant onderdeel bent van onze oplossing. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek komt uw maximale hypotheekbedrag, ook wel uw leencapaciteit, aan de orde. U weet dus meteen waar u aan toe bent.
In de gesprekken die volgen krijgt u inzicht in scenario’s die tijdens de looptijd van uw hypotheek kunnen voorkomen. Zaken waar u liever niet aan denkt, maar die wel heel erg belangrijk zijn voor het afsluiten van een hypotheek. Denk aan arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, pensionering maar ook aan een onverwachts overlijden. Het is goed om stil te staan bij deze onderwerpen zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.
De Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist denkt voor u na over moeilijke zaken zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Huis kopen in Heenweg?Gratis hypotheek adviesgesprek

Maak een afspraak


Onafhankelijke hypotheekadviseur

De Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist staat garant voor een deskundig advies dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie. Natuurlijk maken we een vergelijking met meerdere banken, want we zijn 100 procent onafhankelijk. Met onze kennis en ervaring weet u bovendien zeker dat we naar alle aspecten kijken die op u van toepassing zijn. Wilt u meer weten over onze tarieven ? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen graag wat we voor u kunnen doen.
De Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist zoekt en vergelijkt. Zo krijgt u gegarandeerd een onafhankelijk advies.

Kosten berekenen

Als u nadenkt over het afsluiten van een hypotheek, wilt u in ieder geval twee dingen weten. Wat kunt u lenen en wat zijn uw maandlasten? Op deze vragen geeft de Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek direct antwoord. U weet dus meteen welk bedrag u maximaal kunt lenen.
Maar natuurlijk kijken we ook of dit reëel is. Wat past het beste bij uw persoonlijke situatie? Belangrijke pijlers bij deze berekening is het inkomen van u en eventueel uw partner. Neem voor een goed beeld van uw mogelijkheden contact met ons op. Dan kijken we samen naar uw kansen.

Advies over hypotheekrente

We geven niet alleen advies over het maximale bedrag dat u kunt lenen voor een hypotheek, maar kijken ook naar de hypotheekrente. Dat doen we aan de hand van uw lening ten opzichte van de marktwaarde van een woning, want hierop bepalen banken het tarief. Een lagere lening in vergelijking met de marktwaarde betekent een lagere rente.
Daarnaast komen ook de diverse mogelijkheden in het kader van de rentevastperiode en de looptijd van de hypotheek aan bod. Vervolgens brengt de Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist als onafhankelijk kantoor een advies uit over deze hypotheekrente. We helpen u graag zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. Uiteindelijk is de keuze aan u.

Hypotheek oversluiten

Wilt u weten of uw hypotheek nog bij u past? Het oversluiten van een hypotheek kan zonder te verhuizen, bijvoorbeeld aan het einde van een rentevaste periode. Maar ook als u ondertussen denkt elders een gunstiger rente te krijgen. De Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist kijkt graag of een andere hypotheek beter bij u past. Na een gesprek van nog geen half uur weet u of het oversluiten van uw hypotheek interessant is. Maar ook wat de kosten zijn. U kunt namelijk te maken krijgen met boeterente. Maak een afspraak zodat we u meer daarover kunnen vertellen.